עגלת קניות
סל הקניות שלך ריק
כשהגענו למושב נטור וקיבלנו נחלה חקלאית, ידענו שזה הרגע - החקלאות תמיד היתה משהו שחלמנו לעסוק בו. היום עובדים במשק כל בני המשפחה: שחר, אישתו, ילדיהם, ואפילו הסבא - ארבעة דורות שעובדים יחד באהבה ובמסירות.
כל שלב בתהליך מתבצע על ידינו במסירות מלאה:
אנו מטפחים את העצים לאורך כל השנה תוך מחויבות לאיכות ולחיבור עמוק לאדמה.
ברמת הגולן אנו מוסקים יחסית מאוחר בשנה (נובמבר-דצמבר), מה שמאפשר לזיתים להגיע לבשלות מיטבית.
את הזיתים אנו מביאים לבית הבד של גשור הנמצא מספר קילומטרים בודדים בסמיכות לכרם - רק שעה וחצי עד שעתיים חולפות מרגע המסיק ועד הפקת השמן!
כבישה קרה בטמפרטורה של לא יותר מ-35 מעלות
תהליך המבטיח שמירה על כל הערכים התזונתיים והטעמים העדינים
השמן שלנו מתאפיין ב:
חמיצות נמוכה במיוחד - עד 0.4% (תודות לזמן הקצר בין מסיק להפקה)
כשר למהדרין ולפסח בהשגחת הרבנות רמת הגולן
100% ישראלי, 100% טבעי - ישירות מהכרם אל הצלחת שלכם
אנו גאים לבשר שהשמן שלנו זכה בשתי מדליות זהב - הכרה בינלאומית באיכות יוצאת הדורה של שמן הזית שלנו. ההישגים האלה מעידים על המסירות והמקצועיות שאנו משקיעים בכל שלב של תהליך הייצור, מהנטיעה ועד המוצר הסופי.
אנחנו חלק מקהילת "הנוטרים" - חמש משפחות חברות מהמושב שהתאחדו יחד בשנת 2020 לביצוע הנטיעה וגידול כרמי הזיתים. כל משפחה אחראית לביצוע העבודות בכרם שלה, ויחד אנו מוסקים בבית הבד את הזיתים.
השם "נוטרים" מחבר אותנו להיסטוריה - הנוטרים היו כוח להגנת הישובים היהודיים לפני קום המדינה, והיום אנחנו "נוטרים" על המסורת החקלאית של ארץ ישראל.
חשוב לדעת שכמות השמן משתנה משנה לשנה - זה מה שקרוי "סרוגיות" בעצי הזית. יש שנים פוריות עם הרבה זיתים, ויש שנים שהעצים "נחים" ומפיקים פחות. זהו מחזור טבעי שמאפיין את גידול הזיתים במשך אלפי שנים.
לגדל, להפיק ולהנגיש שמן זית ישראלי איכותי מהגולן, המשלב מסורת חקלאית משפחתית עם חדשנות, אחריות סביבתית ואהבת הארץ.
אנו חותרים להיות מקום שבו כל משפחה בישראל יכולה ליהנות משמן זית אמיתי, טבעי וקרוב לאדמה. בעתיד אנו מתכננים להמשיך ולהתמקצע, להגיע לאיכויות גבוהות עוד יותר של שמן זית, ולהרחיב את המשק עם נטיעות נוספות.